BEL 085 - 8881020
of mail info@nexusbookings.nl

Nexus Bookings

Artiesten boeken doe je bij Nexus Bookings. Via onze website bieden we honderden artiesten aan. Door het veelzijdige aanbod van Nexus Bookings, is er voor ieder feest en ieder budget een artiest beschikbaar. Nexus Bookings biedt professionele begeleiding en creativiteit, waardoor jouw feest een groot succes wordt.

Van Ronny Flex tot de Snollebollekes, André Hazes, Bizzey of Billy the Kit. Door de uitgebreide variatie aan artiesten, is er voor iedere doelgroep wel een artiest of artiesten beschikbaar. Nexus Bookings biedt verschillende soorten artiesten, maar ook bands en dj’s. Het complete aanbod bestaat uit (cover)bands, dj’s, drive-in-shows, rappers, zangers, zangeressen en zanggroepen. Voor elk feest en voor elk budget is er een oplossing mogelijk bij Nexus Bookings. Wij doen er alles aan om voor jou een geslaagd feest te organiseren.


Online te boeken

Boek eenvoudig en vrijblijvend artiesten via ons online offerteformulier. Dit doen je via ons snelle zoek en boek formulier. Blader door ons complete aanbod of zoek gericht door middel van onze categorieën. Heb je een artiest gevonden op onze website? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de data waarop je de artiest(en) wilt boeken. Plaats daarna vrijblijvend een optie of leg de artiest direct vast via ons formulier. Laat het feest beginnen!


Artiesten boeken bij Nexus Bookings

Met de kennis en ervaring van Nexus Bookings, regelen wij het hele proces vanaf het moment dat je een offerte aanvraagt tot het moment dat de artiest het podium betreedt. Daarnaast zet Nexus Bookings altijd een stap extra voor iedere klant. We gaan altijd voor het beste eindresultaat. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier. 

Nexus Agency

Nexus Agency is een onderdeel van Nexus Bookings en biedt exclusieve artiesten en acts, zoals Loudar, Bende van Ellende, Feestnation, SuperZeroes, Bram Weys en MC Venom. Deze artiesten zijn exclusief te boeken bij Nexus Agency! Nexus Agency staat voor direct een feestje en ontzorgt je geheel op het gebied van het boeken van een artiest.

Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows en acts. Wij verzorgen boekingen door heel Nederland! Voor meer informatie, neem contact met ons op via 085 - 8881020 of bekijk alle artiesten hier!

Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows & acts.

Wij verzorgen boekingen door heel Nederland!