BEL 085 - 8881020
of mail info@nexusbookings.nl

Nexus boekingsburo

Boek je artiest nu via Nexus Bookings. Het boekingsburo dat graag jouw wensen realiseert. Via onze website bieden wij bijna honderd artiesten aan. Door het veelzijdige aanbod van Nexus boekingsburo, is er voor ieder feest en binnen ieder budget een artiest beschikbaar. Met de volledige professionele begeleiding van Nexus Bookings, wordt jouw feest een gegarandeerd een succes.


Online te boeken

Boek vrijblijvend artiesten via ons online offerteformulier, dat heel gemakkelijk in te vullen is. Zoek via het snelle zoek en boek formulier. Blader door ons complete aanbod of zoek gericht op onze website middel van onze categorieën. Heb je een artiest gevonden die je graag wilt boeken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de data waarop je de artiest(en) wilt boeken. Daarna ontvang je de mogelijkheid om de artiest direct vast te leggen of vrijblijvend een optie te plaatsen. Het feest kan beginnen!


Nexus Bookingsburo

Van Billy the Kit of Ronny Flex tot de Snollebollekes. Door de uitgebreide variatie aan artiesten van Nexus Bookings, is er voor iedere doelgroep een artiest of artiesten beschikbaar. Nexus boekingsburo biedt artiesten, maar ook bands en dj’s. Het complete aanbod bestaat uit (cover)band, dj’s, drive-in-shows, rappers, zangers, zangeressen en zanggroepen. Voor iedereen en voor elk feest is er een oplossing mogelijk bij Nexus boekingsburo. Wij doen er alles aan om voor iedereen een geslaagd feest te organiseren. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier. 


Het hele proces geregeld

Het hele proces vanaf het moment dat je een offerte aanvraagt tot en met het moment dat de artiest op het podium staat, wordt voor jouw geregeld. Met de brede kennis en ervaring van Nexus zorgen wij voor een snelle en duidelijke boeking. Daarnaast streeft Nexus boekingsburo altijd voor het maximale eindresultaat voor elke klant en wordt over elke wens nagedacht. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring en heeft met veel andere bureau’s samengewerkt en goede relaties onderhouden. Daarom zijn de mogelijkheden oneindig! Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows en acts. Nexus Bookings verzorgt boekingen door heel Nederland! 085 - 8881020 of bekijk alle artiesten hier!


Nexus Agency

Nexus Agency is een onderdeel van Nexus boekingsburo en biedt exclusieve artiesten en acts, zoals Loudar, Bende van Ellende, Feestnation, SuperZeroes en MC Venom. Nexus staat voor direct een feestje en ontzorgt je geheel op het gebied van het boeken van een artiest. Concepten zijn vrij en kunnen nog volledig door jou ingevuld worden. Nexus helpt graag mee met deze invulling om het perfecte feest neer te zetten. Ook als de gewenste artiest niet beschikbaar is, helpt Nexus mee om tot een passende oplossing te komen.

Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows & acts.

Wij verzorgen boekingen door heel Nederland!