BEL 085 - 8881020
of mail info@nexusbookings.nl

Nexus boekingsbureau

Artiest nodig? Je vind ze bij Nexus Bookings: Het boekingsbureau dat graag jouw wensen realiseert. Via onze website zijn bijna 100 artiesten beschikbaar voor jouw feest. Door de vele en verschillende artiesten die Nexus Bookings aanbiedt, is er voor ieder feest en ieder budget wel een artiest beschikbaar. Met de volledige professionele begeleiding van Nexus Bookings gaat het dak eraf tijdens jouw feest.


Online te boeken

Alle artiesten zijn eenvoudig en snel te boeken via onze website. Zoek via ons snelle zoek en boek formulier. Blader door ons complete aanbod of zoek gericht op onze website door middel van onze categorieën. Heb je een artiest gevonden die je graag wilt boeken? Door middel van het offerteformulier boek je eenvoudig en snel een artiest. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan met de data waarop je de artiest(en) wilt boeken. Daarna ontvang je de mogelijkheid om de artiest direct vast te leggen of vrijblijvend een optie te plaatsen en het feest kan beginnen!


Nexus boekingsbureau

Van Ronny Flex tot de Snollebollekes, André Hazes, Bizzey of Billy the Kit. Door de uitgebreide variatie aan artiesten is er voor iedereen voor ieder budget wel een artiest beschikbaar. Nexus boekingsbureau biedt naast artiesten ook bands en DJ’s. Het complete aanbod bestaat uit coverband, bands, dj’s, drive-in-shows, rappers, zangers, zangeressen en zanggroepen. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier. 


Het hele proces geregeld

Nexus Bookings regelt het hele proces tot de artiest op het podium afgaat. Met de ervaring en kennis van Nexus zorgen wij voor een snelle en duidelijke boeking. Daarnaast streeft Nexus boekingsbureau altijd voor het beste eindresultaat en gaan we voor het beste eindresultaat. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring en heeft met veel andere bureau’s samengewerkt en goede contacten onderhouden. Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows & acts. Nexus Bookings verzorgt boekingen door heel Nederland!


Nexus Agency

Nexus Agency is een onderdeel van Nexus boekingsbureau en biedt exclusieve artiesten en acts, zoals Loudar, Bende van Ellende, Feestnation, SuperZeroes en MC Venom. Nexus staat voor direct een feestje en ontzorgt je geheel op het gebied van het boeken van een artiest. Concepten zijn vrij en kunnen nog volledig door jou ingevuld worden. Nexus helpt graag mee met deze invulling om het perfecte feest neer te zetten. Ook als de gewenste artiest niet beschikbaar is, helpt Nexus mee om tot een passende oplossing te komen.

Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows & acts.

Wij verzorgen boekingen door heel Nederland!