BEL 085 - 8881020
of mail info@nexusbookings.nl

Artiesten boeken prijzen

Benieuwd naar de prijzen van het boeken van een artiest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nexus zorgt voor een goede prijs en doet er alles aan om jouw wensen voor elkaar te krijgen. Vanaf het moment dat je de artiest of act vastlegt, totdat de artiest op het podium staat. Nexus regelt het hele proces voor je!


Nexus Bookings artiesten

Muziek tijdens een feest is onmisbaar, net als een artiest. Nexus Bookings biedt vele soorten artiesten, bands en dj’s zoals: Maan, Ronny Flex, Je Broer, Loudar, of Breatcrooks. Of het nu een band is voor een tentfeest, een artiest voor een verjaardagsfeest of een dj voor een festival, Nexus Booking biedt voor iedereen wel een passende act aan. Nexus Bookings vindt dat iedereen een feestje moet kunnen vieren en biedt daarom verschillende prijsklassen aan. Nexus heeft meer dan 5 jaar ervaring in de totaalprogrammering van evenement. Bekijk het gehele aanbod aan artiesten hier. 


Altijd artiesten beschikbaar

Nexus Booking staat voor transparante prijzen en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de kosten. Op onze website worden alle artiesten uitgelicht en besproken. Bij veel artiesten wordt vaak directe en vanaf prijs benoemd. Zo weet je direct waar je aan toe bent als je een boeking plaatst.


Online artiesten boeken

Enkele artiesten zijn op aanvraag. Maar door snel en gemakkelijk ons online offerte formulier in te vullen, ben je vaak dezelfde dag al op de hoogte van wat de berekende kosten. Bovendien zijn al onze offertes kosteloos en vrijblijvend. Je zit daarom niet direct vast aan je boeking en hierdoor kun je overal nog even goed over nadenken. Ben je er al helemaal zeker van dat je de perfecte artiest of act voor jouw feest hebt gevonden? Dan kun je ook direct je boeking vastleggen. Niet staat je nu nog in de weg, het feest kan beginnen!


Jouw artiesten boeken

Maar wat is de beste artiest voor jouw bruiloft of evenement? Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om uit ons aanbod te kiezen. Als artiestenbureau helpen wij je op basis van jouw voorkeuren en wensen. Vraag naar een van onze medewerkers. Plaats jouw boeking via ons offerteformulier op de website of neem contact met ons op via 0523 -25 11 97 of stuur een mail naar info@nexusbookings.nl.


Nexus Agency

Nexus Agency is een onderdeel van Nexus boekingsbureau en biedt exclusieve artiesten en acts, zoals Loudar, Bende van Ellende, Feestnation, SuperZeroes en MC Venom. Nexus staat voor direct een feestje en ontzorgt je geheel op het gebied van het boeken van een artiest. Concepten zijn vrij en kunnen nog volledig door jou ingevuld worden. Nexus helpt graag mee met deze invulling om het perfecte feest neer te zetten. Ook als de gewenste artiest niet beschikbaar is, helpt Nexus mee om tot een passende oplossing te komen.

Keuze uit heel veel artiesten, groepen, shows & acts.

Wij verzorgen boekingen door heel Nederland!